4 aloittelijaa WordPress-blooperiä, jotka voivat tappaa blogisi

Vaikka WordPress on mahtava alusta, jonka avulla kirjaimellisesti miljoonat uudet käyttäjät voivat luoda omia toimivia blogejaan, se tuo myös muutamia ongelmia pöytään. Nämä mallit ovat vain niin käyttäjäystävällisiä, että jätämme usein huomiotta kaikki yksityiskohdat ennen kuin olemme ottaneet käyttöön. Itse asiassa monet letkusivustot tarjoavat nyt WordPress-asennuksen yhdellä napsautuksella, ja tästä ongelmat alkavat. Jättämällä kaikkien turvaruutujen rastittamatta ja jättämällä perustavanlaatuisimmat tarkastukset melko leveän laiturin monet aloittelijat ovat avoinna kaikenlaisille ilkeille. Monet näistä tapahtuvat kauempana tiellä ja joskus helvetti pääsee irti. Tässä artikkelissa tarkastellaan muutamia yleisimmistä virheistä, joita uudet WordPress-käyttäjät tekevät melko usein.

Järjestelmänvalvojan tilin nimi

Okei, jos jokainen kaupungin hakkeri tietäisi tilisi nimen, heidän olisi helpompi hakkeroida WordPress-sivustosi. Joten miksi niin monet meistä eivät vaihtaisi tätä nimeä heti, kun pystymme? Ajattele nimeä, joka ei ole samanlainen kuin admin, ja ainakin heidän on työskenneltävä kovasti kyseisen koodin murtamiseksi. Se vie vain minuutin, mutta voi säästää niin monelta sydänsurulta myöhemmin. Saatat ajatella, että näin ei ole, mutta mene ja tarkista nyt, olemme varmoja, että muutamat teistä hämmästyvät!

Tagline kaipaa muutosta

Joten kun näit ensimmäistä kertaa unelmiesi WordPress-teeman ja päätit, että sinulla on se vain oltava, muistatko tunnuslauseen? “Just Another WordPress Site” on hyvä ja hyvä, mutta miten se sopii oman tehtäväsi kanssa? Näet, sadat tuhannet blogit ja verkkosivustot leijuvat edelleen kyberavaruudessa samoilla iskulauseilla. Se on helppo muuttaa, ja itse asiassa suosittelemme, että muutat tämän heti, kun vaihdat järjestelmänvalvojan käyttäjänimen!

Pysyvät linkit

WordPress-oletusmallissa pysyvä linkkirakenne on asetettu näyttämään viestitunnus, ja tällainen on perseestä. Blogisi URL-linkki näyttää viestin tunnuksen todellisen otsikon sijaan, eikä se tee kenenkään erityistä vaikutusta! Muuta rakennetta sisällyttämällä siihen viestin todellinen nimi. Voit tehdä tämän asetuksista/pysyvät linkit -ominaisuudesta, ei iso juttu, mutta sillä on paljon merkitystä lukijoillesi.

Esimerkkisivun täytyy kuolla!

“Hello World” on kaikin puolin mukavaa, mutta onko sillä todella osuutta omissa ideoissasi? Esimerkkisivu on olemassa yhdestä syystä, ja kun olet alkanut tehdä teemasta omasi, poista tämä viesti ja kommentoi. Jos markkinoit it-ulkoistamisyritystä Torontossa, korvaa aloittelijan lausunto jollakin sekä kiinnostavalla että mielekkäällä tavalla.

Valmis rakentamaan?

Näistä ongelmista huolimatta WordPress on paras tapa saada brändisi esille, joten pidä nämä mielessä, niin olet kultainen!

Comments are closed.