5 tärkeää sovellusta, jotka jokaisen usein matkustavan pitää olla

Tekeekö elämäntyylisi tai työsi sinusta usein matkustavan? Oletko aina etsimässä tapoja tehdä matkastasi organisoitua, vaivatonta ja vaivatonta lompakkoosi? Hyvä uutinen on, että elämme kaikki tekniikan hallitsemaa aikakautta, mikä tarkoittaa periaatteessa sitä, että matkustaminen on juuri helpompaa. Jos matkustat usein, alla on 5 mahtavaa sovellusta, jotka helpottavat elämääsi.

TripIt

Jos matkustat usein, älä tuhlaa enempää aikaa ja lataa TripIt heti! TripIt on paras työkalu matkasi järjestämiseen ja hallintaan kuin ammattilainen. Tämä on näppärä sovellus, joka järjestää matkasuunnitelmasi parhaalla mahdollisella tavalla ja hallitsee matkasi puolestasi. Jotta saat parhaan hyödyn sovelluksesta, sinun tarvitsee vain luoda ilmainen TripIt-osoite ja lähettää kaikki matkatietosi tähän osoitteeseen. Olipa kyseessä hotellivaraukset, lentotiedot, matkavahvistukset, ravintolavaraukset, autonvuokraustiedot tai muut lomamatkat tai asiakirjat, välitä se kaikki TripIt-postilaatikkoosi. Sovellus järjestää sitten kaikki tiedot puolestasi järjestelmällisesti siistiin kansioon, jota voit käyttää missä ja milloin tahansa. Lisäksi, jos sinulla on Gmail-osoite, TripIt tarkistaa sähköpostisi automaattisesti ja tuo kaikki tiedot puolestasi. Hyödyllinen!

Hotelli tänä iltana

Oletko matkustamassa viime hetken työmatkalle? Tarvitsetko paikan kaatua kiireisen päivän jälkeen uudessa kaupungissa? Jos kyllä, älä etsi muuta kuin Hotel Tonight tullaksesi säästämään yösi! Hotel Tonight on loistava sovellus upealla käyttöliittymällä, joka on suunniteltu antamaan käyttäjilleen pääsyn eeppisiin viime hetken hotellitarjouksiin. Sovellus kattaa lähes 12 maata ja yli 80 kohdetta, joten voit tarkastella hotellien palveluita ja tehdä varauksia minuutissa! Käyttäjät voivat tehdä varauksia joka päivä klo 9–02 ja katsella upeita kollaaseja hotellin kuvista. Tämän ansiosta on entistä helpompaa valita hotelli, joka täyttää kaikki vaatimukset. Joten jos olet usein matkustava ja matkustat paljon viime hetken spontaanisti, Hotel Tonight on oikea valinta.

Foodspotting

Jos matkustat usein useisiin eri kaupunkeihin tai maihin jatkuvasti, et varmasti halua jättää väliin tutustumasta kaupungin parhaisiin ravintoloihin, vai mitä? No, juuri tästä syystä sinun täytyy pitää Foodspotting koko ajan vierelläsi! Oletpa sitten Japanissa ja kaipaat aitoa sushia tai oletko Italiassa syömässä kaupungin parasta lasagnea, Foodspotting auttaa sinua. Mitä tahansa ruokaa pidätkin, Foodspotting toimii visuaalisena oppaana mahtaviin ruokiin ja ravintoloihin, joissa voit nauttia näistä ruoista. Hampurilaisista dosoihin, kiinalaiseen noutoruokaan, paistettuun kanaan tai jopa kana tikkaan, etsi vain sijaintisi mitä tahansa syötävää, niin sovellus lataa visuaalisia suosituksia ystäviltä ja muilta Foodspotting-käyttäjiltä. Joten seuraavan kerran löytääksesi ruokaa, joka näyttää ja maistuu hyvältä, ota nopea kuva ja jaa se suosikkiluettelossasi. Täydellinen.

Lentokenttäpysäköinti

Jos matkustat vähän liian usein, tiedät jo, mitä tuskaa matkustaminen lentokentältä voi olla. Todettakoon, että suurin osa lentokentistä sijaitsee kaukana kaupungin rajoista, ja taksilla pääseminen lentokentälle maksaa pommin. Kuitenkin, jos olet usein matkustava, järkevämpää olisi ajaa omalla autolla lentokentälle ja pysäköidä autosi lähellä oleville lentokentän parkkipaikoille. AiportParking on loistava sovellus, joka auttaa sinua löytämään alennetun lentokenttäpysäköinnin, joka kattaa yli 100 lentoasemaa. Lisäksi voit myös vertailla pysäköintipaikkoja hinnan, sijainnin, palvelun, käyttäjien arvostelujen ja muiden perusteella. Saat myös pääsyn karttoihin ja paikkoihin, parkkipaikkakuviin, palvelukuvaukseen, ajo-ohjeisiin ja kuljetustiheyteen.

GateGuru

Jos matkustat usein, vietät todennäköisesti suuren osan ajasta lentokentillä. Odotatpa lentoasi, myöhästyessäsi lento tai vaikka sinulla on ärsyttävän pitkä välilasku vieraalla lentokentällä, vietät paljon aikaa lentokentällä. Ennen kuin turhautuminen ja tylsyys valtaavat sinut, sinun kannattaa ladata GateGuru ja tehdä elämästäsi helpompaa. GateGuru on täydellinen työkalu kaiken tuon “lentokenttäajan” hoitamiseen. Se varmistaa, että jokainen minuuttisi lentokentällä on käytetty hyvin. Sovellus on varustettu valtavalla tietokannalla lentokentän palveluista, kuten ravintoloista, kahviloista, matkamuistomyymälöistä, postilaatikoista ja paljon muuta, mikä varmistaa, että sinulla on jotain tekemistä. Sillä välin voit myös sovelluksella tarkistaa tärkeitä lentotietoja, kuten lennon tilan, lähtöselvitysajat, hälytykset portin numeron muutoksista, saapumis- ja nousuaikojen muutokset ja niin edelleen.

Comments are closed.