Kuinka tulla James Bondiksi päiväksi

Yksi ikonisimmista täydellisen miehen esityksistä on James Bond, ja monet vähemmän kuin täydelliset ihmiset ovat toivoneet, että hän voisi olla enemmän hänen kaltaisiaan. Ehkä komea ulkonäkö on useimmat meistä ylitsepääsemättömiä, mutta James Bondissa on kyse enemmän kuin hyvästä ulkonäöstä; kokonaiskuvalla on merkitystä. Onneksi meille tämä kuva on ohikiitävä asia, jonka voimme kaikki saada; hintaan. Tässä on muutamia tapoja, joilla voit saada Jamesin joukkovelkakirjakuvan, kunhan taloutesi kestää sitä.

Puku

Voit olla hyvin tavallinen yksilö ja vain toinen kasvo joukossa, mutta kun puet päällesi oikeat vaatteet, voit näyttää yhtä erikoiselta kuin kuka tahansa julkkis. James Bondille on kyse puvusta, ja vaikka mittojen mukaan valmistetun Savile Row -puvun ostaminen voi olla mieletöntä, laadukkaan puvun vuokraaminen ei todennäköisesti ole. Laadukkaat puvut voi vuokrata heti, ja hyvä puku sovittaa ne sinulle täydellisesti (no melkein)

Auto

Minne tahansa James meneekin, voit olla varma, että lähellä on klassinen moottori. Tietenkin James on britti, joten auton on oltava myös brittiläinen (tässä ei näy Ferraria). Aston Martin on ollut useaan otteeseen maailman huippubrändi, ja kaikki ajattelevat heitä luokkansa suhteen. Voit ajaa Aston Martinilla ja rullata millä tahansa kadulla, ja ihmiset tuijottavat ihaillen. Tuijotus voi olla autoa varten, ei sinua, mutta voit olla varma, että ihmiset ajattelevat, että myös kuljettajalla on tietty luokka.

Jet

Kuvittele Jamesin saapuvan Rioon British Airwaysin lennolla; tämä on tietty tapa tuhota häntä ympäröivä myytti. Totta puhuen, James saapuisi yksityisellä suihkukoneella, ja nyt kuka tahansa voi vuokrata oman yksityiskoneen. Ei voi olla parempaa tapaa saapua minnekään kuin yksityisellä suihkukoneella, eikä mikään todennäköisemmin saa sinut erottumaan joukosta kuin James Bond.

Rouva

Jos aiot olla James Bond (vaikka vain yhden päivän), tarvitset oikean naisen. Tyylikäs ja kauniisti muotoiltu hänen pitäisi näyttää siltä kuin hän olisi syntynyt äärimmäisen miehen käsivarteen. Jos sinulla ei ole sellaista naista, oikeat vaatteet ja oikean miehen kanssa oleminen huijaavat muutenkin tietämättömät, ja naisen löytäminen rooliin olisi helppoa; sinä toimitat vaatteet, auton, suihkukoneen ja tietysti miehen.
Tämä fiktio ei ole halpaa, ja se kestää vain niin kauan kuin sinulla on siihen varaa. Kuvaa kuitenkin lentää Monte Carloon yksityisellä suihkukoneella kaunis malli kädessäsi, hyppäämällä Astoniin ja ajamassa kasinolle pelaamaan muutaman tunnin pöytiä. Varmasti maksamisen arvoinen fiktio.

Comments are closed.