4 lentoa, joissa lentokoneen vuokraus on erinomaista vastinetta rahalle

Suurimmalle osalle ihmisistä yksityiskoneen vuokraaminen tuntuisi naurettavalta ajatukselta, mutta todellisuudessa se ei ole niin naurettavaa. Kustannukset voivat olla enemmän kuin taksin tai junan käyttäminen, mutta sinun pitäisi tarkastella arvoa, ei kustannuksia. Joskus on tarkoituksenmukaista hemmotella luksusta ja näyttää maailmalle, että jotain erityistä on tapahtumassa. Tässä olen tehnyt muutaman ehdotuksen näyttääkseni sinulle, että yksityisen suihkukoneen vuokraus ei ollutkaan niin hullu idea.

Polttariyö

Kun olet menossa naimisiin, perinteenä on, että lähimmät ystäväsi juhlivat tulevaa seremoniaa; ja tämä tarkoittaisi yleensä matkustamista johonkin ravintolaan tai yökerhoon esittelemään tulevaisuutta. Kun kaveriporukka kokoontuu jakamaan kulut, kustannukset laskevat dramaattisesti, ja mikä yllätys olisikaan tulevalle morsiamelle tai sulhaselle, että hänet kuljetetaan yksityisellä suihkukoneella johonkin toiseen kaupunkiin nauttimaan viimeisestä illastaan. yksittäinen henkilö. Tämän arvo on ilmeinen, koska ystävät maksavat jaetun laskun.

Häämatka

Häämatkan pitäisi olla ikimuistoisin loma pariskunnalla, mutta erottuvan loman löytäminen on vaikeutunut. Maailma on nyt hyvin pieni ja on tavallista lomailla kaukaisissa ja eksoottisissa paikoissa. Siksi, miten teet häämatkastasi erityisen erityisen? Voit tehdä matkan tilauslentokoneella. Hääseurasi voisi saattaa sinut kiitoradalle ja nähdä sinut fanfaarien kera, ja sitten voit asettua uuden elämänkumppanisi kanssa mukavalle yksityismatkalle valitsemaasi kohteeseen.

Työmatka

Kuvittele, että sinut kutsutaan liikeillalliselle keskustelemaan mahdollisesta tilaisuudesta ja sinut ajetaan lentokentälle, jossa sinut kutsutaan tilauslentokoneen kyytiin. Osoittautuu, että lounaasi on kaukaisessa kaupungissa ja että liiketoiminta hoidetaan suihkukoneessa. Kuvittele nyt, kuinka vaikuttunut olisit. On mahdollista kääntää pöytiä ja tehdä vaikutuksen mahdolliseen liikekumppaniin täsmälleen samalla tavalla. Asioita voi hoitaa lennon aikana ja ateriaa voi nauttia henkilökohtaisemman keskustelun kera. Tällaisen vaikutelman tekeminen on varmasti korvaamatonta

Vanhemman vuosipäivä

Lasten hemmottelun lisäksi maailman paras tunne on vanhempiesi hemmottelu. Nähdessään heidän hymyilevän, kun he ymmärtävät, että heidän lapsensa edelleen välittävät, on oma erityinen arvonsa, ja heidän vieminen tilauslennolle heidän vuosipäivänään ei voinut muuta kuin saada heidät tuntemaan olonsa erityiseksi, varsinkin jos muu perhe on asian ytimessä. saapumisesta. Koko perheen näkeminen tervehtimään sinua kiitotiellä, kun yksityiset suihkutaksit pysähtyvät, olisi ikuisesti vaalittu muisto.
Kuten näette, tilauslentokoneen matkasta on varmasti hyötyä. Ainoa mitä vaaditaan, on unohtaa lopputulos ja harkita matkan mahdollisia vaikutuksia.

Comments are closed.